OVER EVYN
EVELYN GEIJTEMAN

Evelyn heeft opleidingen gevolgd in: Beweging- en revalidatie-training, Pilates, Ashtanga yoga, Yoga-therapie en Hatha yoga (met specialisatie chakrapsychologie), Life-Coach, Coachen op Drijfveren en Enneagram, Energetisch Lichaamswerk en Ademtherapie.

Zij heeft een ruime werkervaring in de wellness-branche. Sinds 2008 is Evelyn zelfstandig werkzaam als yoga-docente, lichaamsgericht- en mental coach. Zij werkt vanuit haar praktijk in het Gooi.

Het blijven volgen van nieuwe opleidingen beschouwt Evelyn als een continuproces. Haar zeer uitgebreide educatie en vorming maken van haar een gedegen yogadocente en professioneel coach.

Evelyn werkt vanuit een aantal principes die zowel bij yoga als bij coaching voor haar centraal staan. Deze zijn: respect, evenwicht, uniciteit, vertrouwen, integriteit en betrokkenheid.

Haar kracht ligt in haar ruime blik door haar levens- en werkervaring. Klanten van Evelyn mogen rekenen op kwaliteit.

Evelyn:
“In de ontmoeting met mensen ben ik geraakt door het helend vermogen in ieder van ons. De beweging van lichaam en ziel, die de weg wijst. Als er in het contact kan zijn wat er is, komen we thuis en ontwikkelen we ons vanzelf. Hiervoor wil ik ruimte creëren.”